Požar u garaži i pušnici

Facebook
Twitter
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 11 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

U DOMU 43-GODIŠNJAKINJE PRONAĐENA PUŠKA I STRELJIVO
Jučer su policijski službenici pretražili dom i prostorije kojima se koristi 43-godišnjakinja. Prilikom pretrage pronađena je automatska puška s tromblonskim nastavkom i četiri spremnika s 120 komada streljiva kalibra 7,62 milimetra.

POŽAR U GARAŽI I PUŠNICI U VIŠNJEVCU
Jučer oko 17,30 sati u Višnjevcu se zapalila garaža i pušnica 72-godišnjakinje. Naime, 46-godišnjak je u popodnevnim satima roštiljao u pušnici 72-godišnjakinje, a  nakon roštiljanja došlo je do požara u garaži i pušnici. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća u kojima su dvije s dvije teže ozlijeđenim osobama i jednom lakše ozlijeđenom osobom, dok je preostalih šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Po dvije prometne nesreće su se dogodile na području Donjeg Miholjca i Belišća, a po jedna na području Osijeka, Đakova, Belog Manastira i Našica.

 

izvor: PU osječko-baranjska, ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit