Požar na vozilu, prometne i alkoholizirani vozači

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 3 kaznena djela.
POŽAR NA OSOBNOM AUTOMOBILU
Jučer, 10. ožujka, u prije podnevnim satima, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Čepinu, uslijed tehničkog kvara motora došlo je do požara na osobnom automobilu kojim je upravljao vlasnik, 24-godišnji hrvatski državljanin. Požar su ugasili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin. Vozilo je djelomično izgorjelo u predjelu motora. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 10000 kuna.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su 2 prometne nesreće, a na području Donjeg Miholjca i Našica po jedna.
Jučer, 10. ožujka, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 2 vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.
Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je oko 16 sati, u Branjinom Vrhu, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,38 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 9 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

izvor: PUOBŽ

foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit