Požar na radnom stroju

Facebook
Twitter
Pinterest

Policijska uprava osječko baranjska u svom izvješću navodi:

UPLATILA AKONTACIJU A DOBILA SAMO DIO NARUČENOG NAMJEŠTAJA
Prošle godine na području Đakova 51-godišnjakinja je dogovorila izradu i ugradnju namještaja s 59-godišnjakom. Po dogovorenom poslu ona mu je uplatila akontaciju od 18.000,00 kuna, dok je ostatak ugovorene cijene trebala uplatiti po završetku posla, a najkasnije do kraja veljače ove godine. Kako joj je do sada 59-godišnjak isporučio samo dio namještaja u iznosu oko 3.000,00 kuna te joj se više ni ne javlja na pozive niti joj je vratio novac, shvatila je da je prevarena.

POŽAR NA RADNOM STROJU
Između Kešinaca i Vrbice u polju „Moknice“ jučer oko podne 21-godišnjak je traktorom i radnim strojem vršio baliranje slame. Tijekom baliranja došlo je do zapaljenja radnog stroja koji je u potpunosti izgorio, zajedno s 250 kvadratnih metara strništa. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kešinci.Utvrđeno je da je do požara došlo zbog tehničke neispravnosti električnih instalacija. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 80.000,00 kuna.

PRONAĐEN KRADLJIVAC NOVČANIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 58-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. Naime, 58-godišnjak je krajem travnja na području tržnice u Osijeku ukrao novčanik s osobnim dokumentima u vlasništvu 79-godišnjakinje čime ju je oštetio za više od 2.000,00 kuna.

OTKRIVENI DRSKI KRADLJIVCI
Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da su 50-godišnjakinja i 49-godišnjak počinili kazneno djelo krađe. Kradljivci su početkom lipnja u popodnevnim satima u Osijeku skupljali staro željezo te dogovorili s 66-godišnjakinjom odvoz njenih starih električnih uređaja iz obiteljske kuće. Dvojac je iskoristio nepažnju vlasnice i bez njenog odobrenja su u kombi spremili i plinske peći, bakrene cijevi i slavinu za vodu za što soj obećali donijeti novac. Nakon što su otišli vlasnica je utvrdila da su joj još ukrali i 500,00 kuna čime su ju oštetili za ukupno oko 3.500,00 kuna.

UKRAO MOBITEL
Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 15-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. Maloljetnik je u nedjelju u večernjim satima iskoristio nepažnju 17-godišnjaka i iz ruksaka mu ukrao mobitel i USB kabl za punjač čime ga je oštetio za oko 1.500,00 kuna.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA EVIDENTIRALI SMO TRI PROMETNE NESREĆE
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su tri prometne nesreće u kojima je u jednoj nesreće jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, dok je u dvije nesreće nastala materijalna šteta. Po jedna prometna nesreća se dogodila na području Osijeka, Belog Manastira i Belišća.

ALKOHOLNI RECIDIVIST NA BICIKLU
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila i biciklist koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 9,15 sati u Belišću gdje su policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili 44-godišnjeg biciklistu iz Bistrinaca. Evidentirana mu je koncentracija od 2,17 promila alkohola u krvi. Utvrđeno je da je biciklist unazad tri godine devet puta zatečen u prometu da upravlja biciklom pod utjecajem alkohola.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit