Požar na poljoprivrednim zemljištima u Normancima

Facebook
Twitter
Pinterest

PU osječko-baranjska izvijestila je da je tijekom vikenda u Đakovu nepoznati počinitelj provalio vrata veterinarske ljekarne i ukrao novac čime je pravnu osobu oštetio za oko 28.000,00 kuna. Policija intenzivno traga za provalnikom.

POŽAR NA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTIMA U NORMANCIMA
Na poljskom predjelu „Krčevina“ u Normancima jučer oko 13:30 sati došlo je do požara na dvije poljoprivredne površine vlasništva 44-godišnjaka i 68-godišnjaka. Prilikom požara izgorjeli su strnjak, slama i zasađen tritikal čime im je počinjena materijalna šteta oko 7.500,00 kuna. Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske postaje Našice u suradnji s inspektorom zaštite od požara isključen je tehnički uzrok požara. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. Požar su ugasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koška.

NA PODRUČJU OSIJEKA EVIDENTIRALI SMO PET PROMETNIH NESREĆA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola. Jučer oko 22:35 sati u Osijeku, u nadzoru prometa policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnjak iz Laslova. Evidentirana mu je koncentracija od 0,74 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj propisana mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do šest mjeseci i tri negativna prekršajna boda.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je u jednoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede dok je u četiri nesreće nastala materijalna šteta. Na području Osijeka evidentirano je pet prometnih nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit