Povratak Celine Dion

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageCeline Dion, ovih je dana izazvala pravu 'medijsku buru' u kanadskim i dijelu američkih medija kada je otkazala jedan od budućih nastupa sa svoje velike koncertne turneje koja 'kreće' početkom 2008. godine. Naime, Celine je otkazala svoj već dogovoreni koncert u Kanadi, u Halifax centru, a zbog 'nedovoljne angažiranosti koncertnog promotora oko njenih umjetničkih i izvođačkih zahtjeva'. Organizator koncerta 'osuo je paljbu' po Celine, ali je većina medija na njenoj strani, jer smatraju da se povratak na scenu ove glazbene dive mora realizirati na najvišoj mogućoj razini. Njen novi album 'Taking Chances' doživio je odličan prijem i na našem tržištu. Celine je nedavno izjavila 'kako ne može dočekati da ponovo počne nastupati diljem svijeta', te da se 'osjeća bolje nego ikada'.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit