Potpore za jedinice lokalne samouprave

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Na redovitom kolegiju vodstva i stručnih službi Županije predstavljen je prijedlog plana raspodjele potpora jedinicama lokalne samouprave za ulaganja u komunalnu, društvenu i povezanu infrastrukturu za podizanje kvalitete života stanovnika na području naše županije. Sredstva su osigurana u proračunu Osječko-baranjske županije.

Vodeći računa o uravnoteženom razvoju jedinica lokalne samouprave na području Osječko-baranjske županije, ulaže se u komunalnu, društvenu i povezanu infrastrukturu za podizanje kvalitete života stanovnika. Ulaganja se odnose na vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda, nerazvrstane ceste, poduzetničku infrastrukturu, poduzetničke inkubatore, društvene domove, objekte protupožarne zaštite, kuće oproštaja, športske objekte i terene, dječja igrališta, biciklističke staze, dječje vrtiće i ostale društvene objekte u vlasništvu jedinica lokalne samouprave. Cilj je podizanje kvalitete života stanovnika i što potpunije rješavanje potreba lokalnih zajednica.

Ovo raspodjelom Grad Našice dobit će 270.000 kuna za rekonstrukciju javnoprometnih površina nerazvrstanih cesta u dijelu Zagrebačke ulice i Ulice bana Teodora Pejačevića u Našicama. Općina Feričanci će s 200.000 kuna urediti prostorije sportskog centra Feričanci, dok će za Općinu Podgorač biti odvojeno 150.000 kuna potpore za vodoopskrbni cjevovod Budimci II.

 

Izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit