Potpisan Ugovor o izvođenju radova na izgradnji zgrade NK “Motičina”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Donja Motičina, Željko Kovačević potpisao je danas, u u prostorijama Općine Donja Motičina, Ugovor o izvođenju radova na izgradnji zgrade Nogometnog kluba u Donjoj Motičini s Damirom Matrićem, direktorom društva s ograničenom odgovornošću Ukras iz Osijeka. Navedeni ugovor sklopljen je na temelju Odluke o odabiru najpovoljnije ponude po provedenom otvorenom postupku javne nabave. Ukupna cijena ugovorenih radova iznosi 2.110.927 kuna što je za Općinu Donja Motičina ogroman iznos i može se reći da je ovo projekt koji zasigurno ima povijesni značaj s ciljem poboljšanja uvjeta rada Nogometnog kluba „Donja Motičina“ koji okuplja velik broj mladih, postizanje što boljih sportskih rezultata te poticanje na zdrav način života i bavljenje sportom – napomenuo je načelnik Željko Kovačević. Ugovorni rok za dovršetak radova je 9 mjeseci, a nakon što se provede potrebna procedura, radovi bi trebali započeti za 10 do 15 dana.  Trodimenzionalnu simulaciju projekta zajedno s ostalim predviđenim objektima možete pogledati ovdje

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit