Potpisan Ugovor o izgradnji kanalizacije i crpnih stanica u Stipanovcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Komunalnom poduzeću Našički vodovod danas (1.10.2021) je organizirano potpisivanje Ugovora o izgradnji kanalizacijske mreže s crpnim stanicama u naselju Stipanovci, I. faza izgradnje. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Našičkog vodovoda d.o.o. Oto Dudjak i direktor izvođača radova – Crocusa d.o.o. Josip Raguž, uz nazočnost načelnika Općine Podgorač Gorana Đanića. Vrijednost radova je 1.546.498 kuna + PDV. Kako je istaknuo direktor Raguž, radovi bi trebali početi za tri tjedna, a rok za njiohv dovršetak je 30. studenog 2022. Investitori su Hrvatske vode s 80% i Općina Podgorač s 20% – napomenuo je Oto Dudjak i dodao da će dovršetkom svih radova, vrijednih oko 2.600.000 kuna, u potpunosti biti riješeno pitanje odvodnje i pročišćenja otpadnih voda u Stipanovcima.
Općinski načelnik Goran Đanić zahvalio je Hrvatskim vodama i Našičkom vodovodu na svim dosadašnjim projektima. Kako je istaknuo, ovo je trenutno najveća investicija komunalnog opremanja na podgoračkom području. Dodao je da se već sada radi i na projektiranju pročistača u Podgoraču, a kanalizacija u Razbojištu će biti izgrađena uz pomoć EU fondova. Najavio je i nastavak izgradnje kanalizacijskog sustava s pročistačima voda i u Bijeloj Lozi, Budmcima i Poganovcima te dijelu Podgorača u idućih 7 do 8 godina.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit