Posljedice nevremena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Županijski centar 112 izvijestio je da je jučer nešto prije 18 sati područje Osječko-baranjske županije zahvatilo olujno nevrijeme. Jak vjetar praćen slabom grmljavinom i kišom prouzročio je kidanje lima sa Osnovne škole u Našicama, a bilo je i nekoliko intervencija uklanjanja oborenog drveća s prometnica (područje Našica, Čepina, Vladislavaca). Dežurne vatrogasne postrojbe intervenirale su i otklonile posljedice nevremena. Također je došlo do kvarova na elektroenergetskoj mreži na području Čačinaca, Feričanaca, Čepina, Đakovštine i Osijeka, a dežurne ekipe HEP-a su tijekom večeri postupno otklanjale kvarove te uspostavljale redovnu opskrbu električnom energijom. U Osijeku je jak vjetar pokidao šindru s krova obiteljske kuće. Procjena šteta izvršit će se tijekom današnjeg dana. Vatrogasci Našica imali su tehničku intervencija uklanjanja stabla s prometnice i limenih ploča u Našicama.

izvor: Centar 112

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit