Posjet planinara iz Slovenije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Za Planinarsko društvo “Krndija” Našice planinarska godina započela je dolaskom 60-ak gostiju planinara iz Slovenije koji su uživali u ljepotama Krndije i Papuka. Prvi dan planinarili su središnjom Krndijom od pl. kuće Tivanovo u Gazijama gdje su ih domaćini počastili tradicionalnim šokačakim doručkom. Obišli su vidikovac Vrletinu, Petrov vrh i Kapovac, najviši vrh Krndije s kojeg se pruža pogled na ravnu Slavoniju sve do mađarskih brda. Drugi dan obišli su Jankovac, biser slavonskog gorja. Uputili se se i do vrha Ivačka glava (913 mnv) koji je drugi najviši vrh Papuka čiji pogled otkriva i najviši vrh Papuka.
Ovo im je bio prvi posjet ovim starim gromadnim planinama koje su najstarije u Hrvatskoj. Domaćini su im, osim planinara PD “Krndija” Našice, bili i planinari HPD-a “Sunovrat” Đurđenovac i HPD-a “Sokol” Feričanci, a u vođenju planinara pomogli su i požeški vodiči. Gosti su osim u planinama, uživali i u turističkoj ponudi Grada Našica.

 

 

Izvor: PD “Krndija” Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit