Posebna regulacija prometa za vrijeme nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Austrije

Facebook
Twitter
Pinterest

Sutra u 20,45 sati, na stadionu Gradski vrt, odigrat će se nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Austrije. Policija savjetujemo svim građanima koji planiraju doći na utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu te da, ukoliko su u mogućnosti, koriste javni prijevoz radi izbjegavanja gužve. Sve sudionike u prometu mole za dodatno strpljene i oprez ukoliko dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja, posebno ukoliko bude postojala potreba za zatvaranjem određenih dijelova prometnica na području Grada Osijeka.

POSEBNA REGULACIJA CESTOVNOG PROMETA
Wilsonova ulica, od Divaltove do Delničke ulice, bit će zatvorena za sav promet, osim za stanare, od 8 do 24 sata, a od dvorane Gradski vrt do Gradskih bazena biti će posebno reguliran promet.

ZABRANJENI PRELETI U ZONI STADIONA
Za navedeni dan Hrvatska kontrola zračne plovidbe izdala je zabranu letova svih letjelica, pa i dronova, oko i iznad stadiona.

FOTO I VIDEO SNIMANJE
Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko-baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit