Ponudio pomoć pa ukrao osobni automobil

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 13 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teška krađa.

PROVALIO U OSOBNI AUTOMOBIL
Jučer je, u popodnevnim satima, u Tenji, nepoznati počinitelj je na parkiralištu ispred groblja provalio u parkirani osobni automobil stranih registarskih oznaka vlasništvo 63-godišnjeg srpskog državljanina. Iz unutrašnjosti osobnog automobila ukrao je torbicu s novcem, dokumentima i mobitelom vlasništvo 67-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta oko 2.000 kuna.

PONUDIO POMOĆ PA UKRAO OSOBNI AUTOMOBIL
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo krađe jer je nakon prometne nesreće ukrao osobni automobil oštećenog. O događaju više možete pročitati ovdje na:
https://osjecko-baranjska-policija.gov.hr/vijesti/vijesti/nakon-prometne-nesrece-vozacu-ukrali-auto/36150.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 10 prometnih nesreće gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena.  Na području Osijeka dogodilo se osam prometnih nesreća i po jedna na području Donjeg Miholjca i Đakova.

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano 5 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23:05 sati, u Koški, kada je nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 36-godišnjak iz Koške. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,28 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova. U 15:35 sati, u Osijeku, u Cvjetkovoj ulici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 51-godišnjak iz Osijeka je zbog nepropisnog obilaženja udario u vozilo koje bilo zaustavljeno te napustio mjesto prometne nesreće.  Naknadno je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,91 grama po kilogramu.  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 13.500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit