Ponovno se bira najljepši Advent, glasajte za Našice!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U izbor za Najljepši advent koji se ove godine organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta uključio se 51 grad i 18 općina – slike njihovih advenata objavljene su na stranici gradonačelnik.hr na kojoj od danas pa do 5. siječnja u podne možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednici u četiri kategorije – mali, srednji, veliki gradovi i općine, bit će proglašeni 5. siječnja.

Našice u kategoriji srednjih gradova

Titulu najljepšeg adventa brane Osijek koji je prošle godine trijumfirao među gradovima te Općina Jasenice koja je odnijela pobjedu u kategoriji općina. Osijeku konkuriraju i za titulu najljepšeg adventa u velikim gradovima (gradovi s više od 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija) natječu se Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.

U kategoriji srednjih gradova ( od 10 do 35 tisuća stanovnika) su Kastav, Knin, Kutina, Labin, Našice, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Petrinja, Rovinj, Sinj, Slatina, Sveta Nedelja, Trogir i Vinkovci.

Za titulu najljepšeg adventa u kategoriji malih gradova (do 10 tisuća stanovnika) natječu se, pak, Belišće, Cres, Crikvenica, Čabar, Čazma, Delnice, Hvar, Ilok, Komiža, Krk, Lepoglava, Novi Vinodolski, Opuzen, Otočac, Pleternica, Slunj, Trilj, Valpovo, Zlatar i Županja.

U utrci za naslov najljepšeg adventa u općinama su općine Baška, Bibinje, Čavle, Dubrava, Ernestinovo, Farkaševac, Jasenice, Kloštar Podravski, Lekenik, Lovran, Mače, Marija Bistrica, Medulin, Motovun, Omišalj, Štrigova, Velika i Zlatar Bistrica.

Podržite Našice

Organizatori ističu kako ovo nije stručni izbor ili ocjena koji je advent najljepši, već su u pitanju vox populi izbori, odnosno pobjeda uvelike ovisi o emocijama i privrženosti ljudi prema svom gradu/općini te snazi same zajednice. Pozivaju stoga sve gradove i općine koji su se prijavili i sudjeluju u izboru da i preko svih svojih komunikacijskih kanala dodatno angažiraju svoje građane da se uključe i lajkovima podrže svoje advente.

redakcijsko izvješće, izvor: gradonačelnik.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit