Ponovno alkoholizirani vozači na cestama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje i Đakova. Na području naše policijske uprave policijski su službenici jučer u prometu zatekli sedam vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi – četiri vozača osobnog automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač traktora. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20 sati u Breznici Našičkoj, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 1,94 promila. Na državnoj cesti između Kitišanaca i Gata, zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin. Nadzorom je utvrđena da upravlja navedenim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je unazad tri godine 13 puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj te je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

izvor: PU

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit