Pomoćnik ministra Zdravko Vukić i gradonačelnik Josip Miletić razgledali radove energetske obnove

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pomoćnik ministra graditeljstva i prostornog uređenja Zdravko Vukić, zajedno s gradonačelnikom Josipom Miletićem,  posjetio je danas Dječji vrtić “Zvončić” Našice i Srednju školu Isidora Kršnjavoga i razgledao završene, ali i radove koji su u tijeku na energetskoj obnovi ovih objekata. Kako je rekao pomoćnik ministra Zdravko Vukić, drago mu je vidjeti da je našička srednja škola jedno veliko gradilište te da energetska obnova uvelike traje, kao što se uvjerio i u završene radove energetske obnove Dječjeg vrtića “Zvončić”. Istaknuo je kako mu je drago što su se, uz srednju školu i vrtić, na poziv Ministarstva javile i mnoge druge odgojno-obrazovne i ostale institucije. Slavonija tako – sa zadovoljstvom je istaknuo Vukić – postaje jedno veliko gradilište. Pritome nije važan samo estetski dio zgrada koje sada ljepše izgledaju, nego su bitne i uštede koje ovaj projekt donosi. Najveći dio sredstva su bespovratna sredstva Europske unije koja su omogućena zahvaljujući politici Vlade RH i premijera Andreja Plenkovića – zaključio je Vukić. Gradonačelnik je zahvalio pomoćniku ministra graditeljstva Zdravku Vukiću na dolasku, ali i svemu poduzetom kako bi došlo do realizacije ovih investicija jer je u Gradu itekako vidljiv investicijski ciklus. Europskim sredstvima, uloženo je 3,5 milijuna kuna za vrtić, a u tijeku su obnova srednje i osnovnih škola – ukupne vrijednosti 14 milijuna kuna. Zahvalio je Vladi RH, ali i Županiji na pomoći u ustanovama kojima je Županija osnivač. Gradonačelnik je najavio kako slijede energetske obnove Opće županijske bolnice Našice, Doma zdravlja i Gradske uprave. Zahvalio je svima koji su sudjelovali da dođe do realizacije ovih radova te zaključio kako će Grad Našice nastaviti marljivo pripremati projekte kako bi se realiziralo što više investicija.
Na dolasku i ovim vrijednim ulaganjima zahvalili su ravnateljica “Zvončića” Snježana Kanđera i ravnatelj Srednje škole Željko Filjak.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit