Pomoćnik ministra graditeljstva Zdravko Vukić u Podgoraču

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinu Podgorač danas (18.2.2019.)je posjetio pomoćnik ministra graditeljstva i prostornoga uređenja Zdravko Vukić. S općinskim načelnikom Goranom Đanićem i suradnicima obišao je Poduzetničku zonu u Podgoraču. Tom je prigodom istaknuo kako je posjet nastavak uspješne suradnje između Ministarstva graditeljstva i Općine Podgorač koja se prijavila na natječaje ministarstva, a projekt Poslovne zone dio projekta “Slavonija”. Zdravko Vukić iskazao je zadovoljstvo suradnjom Općine, Županije i Vlade RH – resornih ministarstava i nadu da će ova ulaganja omogućiti daljnji razvoj Općine Podgorač. Načelniku Đaniću čestitao je na dosadašnjem radu. Poduzetnička zona je, što se tiče komunalne infrastrukture, većim dijelom izgrađena. Uložena su sredstva u elektroenergetski sustav, javnu rasvjetu te vodovod i odvodnju – rekao je Đanić i najavio početak plinofikacije te uskoro javnu nabavu za projekt izgradnje ceste, nogostupa i parkirališta koji bi trebali biti dovršeni do kraja godine. Dodao je kako očekuje da će 2020. godine prvi investitori početi s radom te istaknuo prednosti podgoračke poduzetničke zone. Osim izvrsne prometne povezanosti,  to je  niska cijena parcela, oslobađanje poduzetnika od plaćanja komunalne naknade i komunalnog doprinosa te ostalih općinskih nameta, kao i činjenica da je Općina na području posebne državne skrbi. Osim državnih potpora,  Đanić je istakno i općinsku potporu od oko dvadeset tisuća kuna koje će Općina isplatiti poslodavcu za svako novo radno mjesto.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit