Pomoć oboljelim braniteljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Udruga oboljelih branitelja Domovinskog rata Feričanci osnovala je mobilni tim za pomoć oboljelim braniteljima. Mobilni tim je osnovan u suradnji s prof. psihologije Dušankom Peleš – Bračun, koja je u ime Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti koordinatorica za Slavoniju i Baranju.

Prvi mobilni tim čine Dinko Jurišić i Željko Benović; drugi tim čine Goran Stipanović i Stevo Japundžić, a braniteljima će biti dostupni 24 sata dnevno. Cilj timova je pomoć oboljelim braniteljima u kriznim situacijama te pomoć oko prijevoza s obzirom na to da mnogi oboljeli branitelji nemaju vlastiti prijevoz – izjavio je predsjednik Udruge oboljelih branitelja Domovinskog rata Feričanci – Dinko Jurišić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit