Policijsko izvješće o vikendu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je dvadeset jedna prometna nesreća. U dvije prometne nesreće jedna je osoba teže ozlijeđena te su dvije osobe lakše ozlijeđene. Preostalih devetnaest nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se dvanaest prometnih nesreća, četiri na području Đakova, dvije na području Donjeg Miholjac i jedna na području Našica. Na području ove policijske uprave od 6. do 8. prosinca policijski službenici zaustavili su trinaest vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su 8. prosinca u 16,20 sati u Markovcu Našičkom kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnjak iz Vukojevaca uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 2,19 grama po kilogramu. Sukladno Prekršajnom zakonu, isključen je iz prometa. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 20.000 kuna te oduzimanje vozačke dozvole na rok od tri mjeseca i šest prekršajnih bodova. Tijekom proteklog vikenda policijski službenici provodili su pojačane mjere kontrole prometa. Osim prekršaja upravljanja vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi evidentirali su još 156 prekršaja, od čega 68 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 12 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 8 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje te 6 prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom.

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit