Policijsko izvješće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Iz Policijske uprave osječko-baranjske izvijestili su kako su u proteklih 48 sati na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane dvadesetdvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba teže ozlijeđena, u pet prometnih nesreća šest osoba je lakše ozlijeđeno, dok je u šesnaest prometnih nesreća nastala materijalna šteta.
Dvanaest prometnih nesreća dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Donjeg Miholjca, tri na području Đakova, četiri na području Belišća i jedna na području Našica.

Iz policijskog izvješća doznajemo i kako je završeno kriminalističko istraživanje nad jednom osobom te se sumnja da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem. Mladić je između 10. i 11. rujna, u Donjem Miholjcu, provalio u državnu ustanovu iz koje je ukrao više od četiri tisuće kuna. Policija nadležnim državnim odvjetništvima podnosi posebna izvješća.

Izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit