Policija uhvatila provalnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvajamo kazneno djelo krađe.

LOPOV UKRAO KATALIZATOR
U vremenu od 2. do 4. kolovoza, na parkiralištu u Osijeku, nepoznati počinitelj je s osobnog automobila demontirao i ukrao katalizator. Vlasniku, 69-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 2.000 kuna.

IZGORIO KOMBI
Jučer se u Osijeku zapalilo kombi vozilo, vlasništvo 35-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Očevidom je utvrđeno da se zbog tehničke neispravnosti dovoda goriva zapalio motor te se požar proširio na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo. Vlasniku je nastala materijalna šteta u iznosu oko 40.000 kuna.

POLICIJA UHVATILA PROVALNIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe. Početkom kolovoza ove godine, u Đakovu, 36-godišnjak je provalio u obiteljsku kuću te ukrao novac i alat. Vlasniku, 41-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta oko 3.500 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći 1 osoba je teško tjelesno ozlijeđena, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Na području Osijeka, Našica, Đakova, Donjeg Miholjca i Belišća dogodila se po 1 prometna nesreća.

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran 1 vozač koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola. Prilikom nadzora prometa, u Bolmanu, u 19:56 sati, zaustavljen je 67-godišnji biciklist kojem je  evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,66. Vozač bicikla smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, ilustracija

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit