Policija uhvatila provalnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih policija u svom izvješću izdvaja kazneno djelo Razbojništvo, Teška krađa, Krađa i Prijevara.
RAZBOJNIK UKRAO NOVAC
Jučer, u večernjim satima, u Valpovu, nepoznati počinitelj ušao je u trgovinu i blagajnici zaprijetio hladnim oružjem te joj ukrao nekoliko tisuća kuna s kojima se udaljio iz trgovine.
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.
POLICIJA UHVATILA PROVALNIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Teška krađa u pokušaju. Jučer, pod okriljem noći, na širem području Policijske postaje Belišće, maloljetnik je provalio vrata benzinske postaje. U daljnjem izvršenju kaznenog djela spriječili su ga policijski službenici koji su ga nekoliko trenutaka kasnije uhitili.
UKRAO POGONSKE DIJELOVE S TRAKTORA
Krajem mjeseca rujna 2021. godine, na području mjesta Jagodnjak, nepoznati počinitelj ukrao je pogonski dio, kardan s traktora, vlasništvo pravne osobe iz Osijeka.
Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 6000 kuna.
PREVAREN NAKON KUPNJE MOTORNE PILE
Krajem mjeseca studenog, 2021. godine, 28-godišnji hrvatski državljanin je putem društvene mreže stupio u kontakt s nepoznatom osobom i dogovorio kupnju motorne pile za 3500 kuna. Nakon zaprimanja paketa putem dostavne službe 28-godišnjak je utvrdio da dostavljena motorna pila ne odgovara specifikacijama plaćene motorne pile.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća. Jedna osoba je lako, a jedna teško tjelesno ozlijeđena.

izvor: PU OBŽ

foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit