Policija, u suradnji s braniteljskim udrugama, u kampanji “Manje oružja, manje tragedija”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina i pomoći u protuminskom djelovanju obilježava se 4. travnja. S obzirom da je ove godine na taj datum bio Uskrs, obilježavanje je organizirano na središnjim gradskim trgovima u našoj županiji u subotu i danas. “Policija u zajednici”, u suradnji s braniteljskim udrugama, na štandu u središtu Našica, građanima je dijelila prigodne promotivne materijale te u neposrednoj komunikaciji upozoravala na razvijanje svijesti o opasnostima od minsko-eksplozivnih sredstava i oružja. Dio je to kampanje „Manje oružja, manje tragedija“. Policijski službenik za prevenciju PU osječko-baranjske Marko Marić podsjetio je da se akcija provodi još od 2007. godine na području cijele Hrvatske. Glavni cilj kampanje je ukazati na potrebu vraćanja oružja na legalan način i bez sankcija.

Štand je posjetio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba te istaknuo kako je ovo hvalevrijedna akcija. Zahvalio je predstavnicima Policije u zajednici i braniteljskim udrugama što ukazuju na opasnost oružja u široj zajednici. Rekao je kako su na području županije, što je vidljivo iz izvješća, česti ekscesi s oružjem, ali i pohvalio što su na području Našica takvi slučajevi svedeni na minimum, a to možemo zahvaliti našoj policiji na velikom trudu.

 

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit