Policija pronašla stabljike marihuane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe i kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

UKRAO KATALIZATOR S OSOBNOG AUTOMOBILA
U noći s 6. na 7. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je s parkiranog osobnog automobila demontirao i ukrao katalizator. Vlasniku 69-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta oko 2.000 kuna.

POLICIJA PRONAŠLA STABLJIKE MARIHUANE
Jučer su policijski službenici obavili pretragu doma i drugih prostorija u Dopsinu, koje koristi 56-godišnjak. Pretragom su pronašli i oduzeli 11 stabljika marihuane visine od 300 do 360 cm te dvije staklenke sa 782 grama osušenih cvjetnih vrhova marihuane.  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 56-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, preostale 3 prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se 2 prometne nesreće te po jedna prometna nesreća na području Belišća i Našica.
Jučer je, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u nadzoru prometa evidentirano 6 alkoholiziranih vozača (5 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla). Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 19:20 sati, u Lugu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 53-godišnji biciklist iz Luga. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,53 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna od 500 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit