Policija pronašla provalnika, pronašla i kradljivicu igračaka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 9 kaznenih djela od kojih policija izdvajamo dva kaznena djela krađe.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVICU IGRAČAKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 38-godišnjakinja počinila dva kaznena djela krađe. Krajem mjeseca listopada i početkom mjeseca studenog, u Osijeku je u dva navrata iz trgovine ukrala igračke. Pravnoj osobi iz Zagreba počinjena je materijalna šteta oko 3.000 kuna.

PROVALILA U KUĆU I UKRALA NOVAC
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjakinja počinila kazneno djelo teške krađe, provaljivanjem u obiteljsku kuću u Budimcima.

POLICIJA PRONAŠLA PROVALNIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe. Naime, krajem mjeseca veljače prošle godine, u Podravlju, 19-godišnjak je provalio u trgovinu i ukrao 10 boca različitih alkoholnih pića.
Pravnoj osobi iz Sesveta je počinjena materijalna šteta u iznosu oko par stotina kuna.

PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća, u 1 prometnoj nesreći 1 osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a 6 prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su tri prometne nesreće, na području Đakova dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca po jedna prometna nesreća.

Jučer je na području Policijske uprave evidentiran jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola.  55-godišnjaku iz Ivanova evidentirana je prisutnost alkohola u krvi 0,92 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda. U 17,30 sati u Strizivojni, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 71-godišnjak iz Strizivojne, uslijed nepropisnog uključivanja u promet, udario je u osobni automobil te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,59 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 7 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit