Policija pronašla počinitelja teške krađe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih policija izdvaja četiri kaznena djela krađa.
KRAO PARFEME U TRGOVINAMA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 50-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela Krađa. U vremenu od 27. do 29. rujna, na području Osijeka, 50-godišnjak je iz više trgovina ukrao različite parfeme i trimer za brijanje. Pravnim osobama iz Zagreba počinjena je materijalna šteta oko 2600 kuna.
UKRAO NOVČANIK IZ SVLAČIONICE
Jučer, 24. studenog, u Osijeku, u svlačionici fitness kluba 18-godišnji hrvatski državljanin je iz torbe ukrao novčanik s novacem, vlasništvo 41-godišnjeg hrvatskog državljanina.
Vlasniku je počinjena materijalna štetu nekoliko stotina kuna.
POLICIJA PRONAŠLA POČINITELJA TEŠKE KRAĐE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u nekoliko spremnika za gorivo radnih strojeva o čemu smo ranije pisali, a više možete pročitati OVDJE
https://osjecko-baranjska-policija.gov.hr/vijesti/ukrao-gorivo-iz-teretnih-automobila/36193
RAČUNALNA PRIJEVARA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 30-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Računalna prijevara. Naime, u vremenu od 20. rujna do 5. studenog, u Osijeku, 30-godišnjakinja je ukrala bankovnu karticu, vlasništvo 62-godišnje hrvatske državljanke te u više navrata podignula novac na bankomatima. Vlasnici bankovne kartice počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 10 000 kuna.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Belog Manastira i Belišća evidentirali smo dvije prometne nesreće, a na području Osijeka jednu prometnu nesreću. Jučer, 24. studenog, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su tri vozača (2 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je jučer, u 14,32 sata, u Tenju, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 43-godišnji hrvatski državljanin iz Tenja.Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,52 grama po kilogramu.

izvor: PUOBŽ

foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit