Policija pronašla kradljivce!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 9 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teška krađa i kazneno djelo krađa.
PROVALIO U POSLOVNE PROSTORIJE
Pod okriljem noći, s 28. na 29. travnja, u Podgoraču, nepoznati počinitelj provalio je u poslovne prostorije i ukrao novac, vlasništvo 40-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 2000 kuna.
POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 41-godišnji hrvatski državljanin i 26-godišnji hrvatski državljanin počinili kazneno djelo Krađa. Naime, dvojac je unatrag mjesec dana, na području Našica, iz prostorija skladišta ukrao oko 20 vreća sjemenskog kukuruza, vlasništvo pravne osobe s područja Našica. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 8000 kuna.
U VRTU PRONAŠAO RUČNU BOMBU
Jučer, 29. travnja, u popodnevnim satima, u Piškorevcima, u vrtu obiteljske kuće, prilikom obrade zemlje, 26-godišnji hrvatski državljanin pronašao je ručnu bombu zaostalu iz II svjetskog rata. Na mjestu pronalaska policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je na siguran način izuzeo pronađenu ručnu bombu. Policija podsjeća građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća: 3 na području Osijeka, 2 na području Đakova te po 1 na području Našica i B. Manastira. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe su lako tjelesno ozlijeđene, dok je šest prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

izvor: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit