Policija pronašla kradljivce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija  izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRALI BICIKL
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak i 20-godišnjak počinili kazneno djelo krađe. Naime, u vremenu od 23. do 24. siječnja, u Osijeku su ispred stambene zgrade ukrali bicikl, vlasništvo 29-godišnjaka. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 2.000 kuna.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 35-godišnjak i 40-godišnjak počinili kazneno djelo krađe. Sredinom prosinca prošle godine, u Baranjskom Petrovom Selu, iz dvorišta obiteljske kuće ukrali su radijator, aparat za kavu, mlinac za kavu i plinsku bocu za domaćinstvo. Vlasniku, 68-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta oko 1.500 kuna.

PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je 1 prometna nesreća koja se dogodila u Osijeku, a za posljedicu je imala materijalnu štetu. Jučer su na području Policijske uprave evidentirana 3 vozača osobnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 00.15 sati, u Josipovcu, kada je u nadzoru prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnjak. Vozaču je alkotestiranjem evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,64 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska, izvor: PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit