Policija pronašla kradljivca bicikala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRAO MOBITEL I OSOBNE DOKUMENTE
Jučer, u večernjim satima, na bazenu u Bizovcu, nepoznati počinitelj ukrao je torbu s mobitelom i osobnim dokumentima vlasništvo 18-godišnjakinje. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 5.000 kuna.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCA BICIKALA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnjak počinio tri kaznena djela krađe. Tijekom mjeseca svibnja i kolovoza ove godine, u Osijeku, 36-godišnjak je iz prostorija stambenih zgrada ukrao tri bicikla. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta oko 7.000 kuna.

PODMETNUO POŽAR U KUĆI
U noći, 5. rujna, u Mrzovićima, 22-godišnjak je u kuću dok nije bilo ukućana te namjerno izazvao požar paljenjem namještaja u jednoj od prostorija kuće. U požaru su opožarene tri prostorije, gdje su namještaj i stvari u potpunosti izgorjeli. Nastala materijalna šteta cijeni se na iznos od 70 tisuća kuna. Jučer je 22-godišnjak uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća, a u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena. Preostalih 5 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i Đakova, a po jedna prometna nesreća na području Belišća i Našica.

Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana 2 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 19:20 sati, u Brođancima, kada je zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 37-godišnjak iz Habjanovaca te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,68 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
U 23:40 sati na županijskoj cesti između Đurđenovca i Beljevine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Vozač osobnog automobila 48-godišnjak iz Feričanaca je zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio s kolnika te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,06 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 17.300 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit