Policija oduzela drogu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 8 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga.

POLICIJA ODUZELA DROGU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjak počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanje trošenja droga. U petak, 8.rujna, u Laslovu, prilikom provjere identiteta osoba u automobilu zatečen je 26-godišnjak koji je policajcima predao 2,5 grama amfetamina-speed te oko 0,3 grama marihuane, što su policajci oduzeli. Jučer su policajci pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 26-godišnjak te njegov automobil. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto oko 1 gram marihuane i 0,5 grama amfetaina-speed. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnjak dao drogu na konzumiranje 44-godišnjaku.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se četiri prometne nesreće, a na području Đakova jedna prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit