Policija od kaznenih djela izdvaja teške krađe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko–baranjske u protekla 24 sata evidentirano je pet kaznenih djela od kojih izdvajaju dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe. Jučer je u Ivanovcu nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 20-godišnjakinje te iz kuće otuđio nakit i novce. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna. U ponedjeljak, oko 19 sati, u Osijeku je nepoznati počinitelj na parkirališnom prostoru ispred trgovine iz prodajnih kolica 23-godišnjakinje ukrao novčanik s novcima, osobnim dokumentima i bankovnim karticama.Vlasnici je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Jučer u poslijepodnevnim satima, u Osijeku je nepoznati počinitelj provalio u stan iz kojeg je otuđio mobitel i nakit. Zatim je provalio u drugi stan u blizini. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, Belog Manastira, Đakova i Belišća. Jučer su na području Policijske uprave u prometu zaustavljena 3 vozača (1 osobnog automobila, 1 mopeda i 1 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 21:20 sati u Belišću kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist. Vozaču bicikla, 33-godišnjaku iz Belišća utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 2,77 grama po kilogramu. U 20:40 sati u Čepinu, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 61-godišnjak iz Čepina. Upravljao je vozilom uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 2,13 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „AM“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit