Policija i redari regulirat će promet i parkiranje na svim ulazima u grad

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba, gostujući u našem programu, odgovorio je na pitanje kakvo će biti osiguranje te regulacija prometa?

“Samo osiguranje koncerta možemo podijeliti na dva dijela.  Jedan dio je osiguranje prometa jer očekujemo dolazak velikog broja vozila tako da ćemo na svakom ulazu u grad imati redare i policiju koji će usmjeravati vozila i regulirati  parkiranje od centra grada prema periferiji.
Drug dio  osiguranja se odnosi na osiguranje na trgu gdje ćemo imati policiju – djelatnike Policijske postaje Našice, interventnu policiju, 20-tak zaštitara, imat ćemo na raspolaganju naše vatrogasce koji sudjeluju u svim kriznim situacijama, ali i ovakvim manifestacijama, a to su djelatnici JVP-a i DVD-a – predviđeno je 40-tak vatrogasaca s kombijem i navalnim vozilom, te 200-tinjak redara iz naših udruga koji će davati upute i osiguravati sam prostor.” – kazao je gradonačelnik Kašuba.

Gradonačelnik je naglasio da se moramo pridržavati svih epidemioloških mjera. Upravo zato, iako je koncert besplatan, ulazak u ograđenu zonu bit će kontroliran.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit