Pokrenuta Bijelo-plava revija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Klub navijača Bijelo-plavi održao je jučer promociju prvog broja Bijelo-plave revije, časopisa koji na 52 stranice donosi novosti iz NK Osijek. Nastao pod motom „od navijača za navijače“ izdan je u tisuću primjeraka, a uz pregršt intervjua s klupskim dužnosnicima, trenerima i igračima, autori su nastojali upoznati širu publiku s novostima iz voljenog kluba. U realizaciji Revije, čiji je glavni urednik Anđelko Balikić, osim članova Kluba navijača Bijelo-plavi, sudjelovala su i druga poznata novinarska pera, poput Nikole Patkovića i Gradimira Đukarića. Promociji su nazočili i gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Radić te zamjenik župana Mato Lukić.

– Revija je nastala jer smo željeli napraviti dodatan iskorak. Naime, klub raste u različitim aspektima pa smo uvidjeli da mora rasti i u navijačkom smislu. U ovom prvom broju puno je intervjua, članaka, komentara i osvrta na zbivanja u klubu koja zanimaju ljude, a koja možda ne mogu pronaći u drugim dnevnim tiskovinama – istaknuo je glavni urednik časopisa Anđelko Balikić.

Gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Radić pohvalio je činjenicu da se broj navijača širi, osobito kroz upoznavanje najmlađih s aktivnostima NK Osijek, čime se Klub navijača Bijelo-plavih intenzivno bavi.

– Kroz posjete osnovnim školama širi se svijest o navijanju za nogometni klub koji dolazi iz našeg grada, a koji je dio identiteta i simbola grada Osijeka. Veseli me činjenica da se NK Osijek uskoro seli na Pampas i da nam ostaje još kratak dio polusezone na Gradskom vrtu. Uvjeren sam da će neka od budućih izdanja Revije biti upotpunjena i ponekim trofejom – istaknuo je gradonačelnik Radić.

– Veliki sam navijač NK Osijeka i veliki zaljubljenik u klub koji je za mene čista emocija, od kada znam za sebe. Zbog toga mi je drago da je pokrenuta ovakva Revija jer Osječko-baranjska županija, ali i istok Hrvatske zaslužuju ovakav nogometni klub te časopis koji okuplja sve njegove poklonike i simpatizere – rekao je zamjenik župana Mato Lukić.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit