“Pokloni čokoladu, pokloni osmijeh”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga „Uvijek tu“ Hrvatska i Nogometni klub “Šipovac” organizira godišnju akciju prikupljanja sredstava za božićne darove djeci u Dječjem domu Nazorova u Zagrebu. Tijekom akcije prikupljaju se novčana sredstva za kupovinu darova i donaciju dječjem domu. U sklopu akcije, već petu godinu zaredom, prikupljaju se novčana sredstva na druženjima sportskih klubova, seriji kvizova i aukcijom dresova. U akciji sudjeluju i svi ostali koji se žele uključiti postavljanjem kutije za novčane donacije u svojim prostorima ili na događajima. Cilj je prikupiti sredstva za nabavu prehrambeno-higijenskih paketa, pelena, slatkiša i voća za štićenike Dječjeg doma.

Mladi Crvenog križa Našice se četvrtu godinu uključuju u akciju prikupljanjem čokolada, umjesto novčanih sredstava, uz geslo “Pokloni čokoladu, pokloni osmijeh!”. Prošle godine mladi iz cijele RH su prikupili oko 100 kg čokolade, slastica i školskog pribora. Mladi su izradili kutiju za prikupljanje čokolada koja je postavljena u uredu GDCK Našice. Gradsko društvo Crvenog križa Našice čokolade će prikupljati do 15. prosinca (dostave čokolada su moguće i par dana nakon roka). Sva donirana sredstva Udruzi „Uvijek tu“ Hrvatska, Nogometnom klubu „Šipovac“ i Klubu mladih Crvenog križa Našice, doniraju se Dječjem domu Nazorova u Zagrebu.

Osim već poznatih društava i udruga koje su najavile svoje uključenje u akciju, organizatori pozivaju i ostala zainteresirana društva i udruge da se pridruže akciji. Sve što trebate napraviti je prikupljati čokolade i poslati ih Gradskom društvu Crvenog križa Našice do 15.12.2022. (uključujući i 15.12.) na adresu: Ulica kralja Tomislava 6, 31 500 Našice. Osim donacijom čokoladi, uključiti se možete i novčanom donacijom na račun Udruge „Uvijek tu“. Broj računa je HR98 2340 0091 1111 7672 7, model HR00, a opis plaćanja Donacija ili putem QR koda.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit