Poetsko-glazbena večer

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U organizaciji Zavičajnog muzeja Našice i knjižare PIN u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja sinoć je održana “Večer stihova i nota”. Rolando Butković izveo je desetak svojih pjesama, a sve to u glazbenoj pratnji mladog Nikole Čemea koji je na gitari izveo i nekoliko popularnih pjesama izvođača Nene Belana, Miroslava Škore i drugih. Ovaj kulturni sadržaj privukao je brojne naše sugrađane što pokazuje da u Našicama postoji interes za ovakvim sadržajem.

Program je vodio Rudica Čeme koji je kroz opušteni razgovor postavljao pitanja o pjesmama , poeziji i životu autoru Rolandu Butkoviću. Inače, autor piše poeziju i prozu, a dosad je objavio dvije zbirke pjesama – O mraku i drugim lijepim stvarima i Laganini blues te knjigu – Koliba od blata. Na programu je bila nazočna i ravnateljica našičkog muzeja Silvija Lučevnjak s kojom je u dogovoru osiguran prostor za ovu poetsko-glazbenu večer.

 

Tekst i foto: Katarina Bosak

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit