Početak priprema RK NEXE za nastavak sezone

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prva ekipa RK NEXE jučer je započela s pripremama za nastavak natjecateljske sezone. Nakon zasluženog odmora, rukometaši su odradili nešto ležerniji trening, a od danas počinju trenirati punim intenzitetom. U nedostatku trenera Hrvoja Horvata, koji u Poreču pomaže izborniku Červaru u brušenju forme hrvatskim reprezentativcima uoči SP u Egiptu (među kojima su i igrači NEXE-a Janko Kević i Halil Jaganjac), za pripreme našičkih rukometaša bit će zadužen poznati trojac – pomoćni trener Franjo Lelić, trener vratara Ninoslav Pavelić i kondicijski trener Mirko Krolo. Iako ne mogu računati na sve igrače, pripreme će biti odrađene prema zacrtanom planu kombinacijom treninga u teretani i dvorani, a ukoliko to vremenske prilike budu dopustile i u Velikom našičkom parku. Kako je napomenuo Franjo Lelić, dogovoreno je i pet pripremnih utakmica koje bi NEXE trebao odigrati u Varaždinu 13. siječnja te u Zagrebu 21. 22. i 23. siječnja protiv PPD-a Zagreb, Sesveta i Dubrave. Posljednju provjeru prije početka natjecanja NEXE će odraditi na svom terenu protiv PPD-a Zagreb 27. siječnja. Prvu službenu utakmicu u ovoj godini našički bi rukometaši trebali odigrati 1. veljače u Skopju protiv Vardara u sklopu SEHA Gazprom lige, no s obzirom da Svjetsko rukometno prvenstvo u Egiptu završava 31. siječnja, vrlo je izvjesno da će taj termin biti promijenjen.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit