Po prvi puta DV “Zvončić” u Podgoraču ima pomoćnika u nastavi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Podgorač je, u suradnji s Dječjim vrtićem “Zvončić” Našice, osigurala sredstva i potpisala ugovor za pomoćnika u nastavi. Tako će se djeci  kojoj je potreban pomoćnik u nastavi, boravak u vrtiću učiniti lakšim i ugodnijim. Također, pomoćnik u nastavi će svojim angažmanom znatno doprinijeti cjelokupnom odgojno-obrazovnom procesu.

-“U predškolskom odgoju, s obzirom da imamo potrebe za pomoćnikom u nastavi, dugo nastojimo ostvariti taj cilj. Drago nam je da smo u suradnji s Općinom Podgorač i načelnikom Goranom Đanićem, osigurali sredstva za realizaciju ovog projekta, na čemu smo zahvalni!” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice – Snježana Kanđera.

Načelnik Goran Đanić također je izrazio zadovoljstvo ovim projektom te istaknuo kako je budući cilj Općine Podgorač osigurati sredstva za cjelodnevni boravak djece u vrtiću. Tako bi se osiguralo sigurno i kvalitetno predškolsko obrazovanje djece, a ujedno i olakšalo roditeljima koji su u radnom odnosu.

 

izvor: Općina Podgorač

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit