Po dokument u točno zakazano vrijeme

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od 27. listopada prošle godine svi građani koji dolaze u Upravnu službu Policijske uprave osječko-baranjske, to mogu obaviti na način da se prethodno naruče putem aplikacije redomat.mup.hr pomoću pametnih mobitela ili računala.

Građani mogu rezervirati termine za izradu vozačkih dozvola, putnih isprava, osobnih iskaznica, prijave prebivališta, prijave boravišta te preuzimanje već naručenih dokumenata. Korištenje aplikacije redomat.mup.hr je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju, kroz tri koraka, na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kad vama to najbolje odgovara. U zakazano vrijeme na šalter u se prima samo jedna osoba, a u slučaju spriječenosti dolaska na zakazani termin, da bi zakazali novi termin, potrebno je otkazati postojeći termin jednostavnim klikom na ikonicu za otkazivanje.

Ovom prilikom pozivaju sve građane sa starim i novim osobnim iskaznicama za koje imaju pin da ih aktiviraju putem aparata za aktivaciju koji se nalazi u šalter sali Policijske uprave, a pritom će im pomoći službenici. Tako registrirana osobna iskaznica služi građanima olakšanom upravljanju svojim e-dokumentima u sustavu e-građanin.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit