Plaketa za 100 godina NK “Sloga” Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zamjenik župana Osječko – baranjske županije Josip Miletić i  tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, danas su Nogometnom klubu „Sloga“ Podgorač, uručili plaketu u povodu 100 obljetnice djelovanja kluba. Plaketu je primio općinski načelnik Goran Đanić koji ju je uručio predsjedniku NK „Sloga“ Stevi Patajcu – Bajanu. Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je klubu na dosadašnjem stogodišnjem radu te svim članovima zaželio uspjeh u daljnjem radu i natjecanjima. Općinski načelnik Goran Đanić, zahvalio je gostima na uručenoj plaketi  i predstavio im budući projekt Sportskog centra Općine Podgorač koji je nominiran za fondove Europske Unije. Predsjednik NK „Sloga“ Podgorač Stevo Patajac zahvalio je u ime kluba na dodijeljenoj plaketi.

izvor: Općina Podgorač

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit