Pjesmom, plesom i likovnim stvaralaštvom proslavili Dan općine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

HKD “Manuel” je, u povodu obilježavanja Dana općine Feričanci, organizirao niz zanimljivih kulturnih sadržaja: izložbu rukotvorina Ružice Buljan i Marije Lachner, XIV. slikarsku koloniju i koloniju vinorela te IX. smotru foklora. Žar kojim su domaćini i njihovi gosti predstavili narodnu baštinu iz raznih krajeva Hrvatske, nije ugasila ni kiša ni vjetar. Smotra folklora, kojom je zaključena proslava blagdana Duha Svetoga – Dana općine Feričanci, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta održana je u Domu kulture, a uz domaćine, HKD “Manuel”, publici su se uspješno predstavila folklorna društva iz Tenje, Jakšića, Filip Jakova, Podgorača, Vinkovaca, Beljevine, Čačinaca i Crkvara. Predsjednik društva domaćina HKD-a “Manuel” Mihael Lustig svima je poželio dobrodošlicu. Sudionicima smotre uručio je prigodne zahvalnice i darove. Smotru folklora otvorio je općinski načelnik Antun Glavaš. Tom je prigodom zahvalio članovima HKD-a Manuel i svim njihovim gostima na ugodnom ozračju i doprinosu proslavi Dana općine. Publiku i folkloraše, kroz program je vodio Alen Dado. Proslava Dana općine Feričanci završena je narodnim veseljem uz tamburaše.

tekst i fotografije Asja Godžirov-Kurilj

fotografije Općina Feričanci

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit