“Piši, piši Nikoli”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Društvo “Naša djeca” Našice povodom Blagdana svetog Nikole u četvrtak (6. prosinca) organizira prigodnu predstavu pod nazivom “Piši, piši Nikoli”. Predstava će se održati u Domu kulture u više termina: u 9,15 za učenike prijepodnevne smjene Osnovne škole kralja Tomislava i Osnovne škole Dore Pejačević, u 10,30 za polaznike Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice, u 14 za učenike poslijepodnevne smjene Osnovne škole kralja Tomislava i Dore Pejačević i u 18 sati za svu djecu i roditelje. Ulaz na predstavu je besplatan, a u predstavi sudjeluju: dramska skupina DND-a, mlađa, srednja i starija plesna skupina DND-a, dramsko-recitatorska skupina Osnovne škole kralja Tomislava i Dječji forum Osnovne škole Dore Pejačević. Nakon predstave će Sveti Nikola darivati djecu slatkišima.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit