Pijanistica Keiko Nishizu i sopranistica Sayuri Aramaki na Memorijalu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučerašnjom komemoracijom na grobu Dore Pejačević započeo je program ovogodišnjeg, XXI Memorijala Dore Pejačević. Nastavljen je sinoć u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole Kontesa Dora, izvrsnim koncertom japanskih glazbenica  pijanistice Keiko Nishizu i sopranistice Sayuri Aramaki. Publici su predstavile nekoliko japanskih kompozitora, a izvele su i pet skladbi iz opusa Dore Pejačević. Svojom su izvedbom Keiko Nishizu i Sayuri Aramaki osvojile publiku koja ih je nagradila burnim dugotrajnim pljeskom i izvela iz još nekoliko puta na pozornicu.  Ravnateljica Marina Kopri naglasila je kako se suradnja s japanskim umjetnicima uspješno njeguje već nekoliko godina, a oni uspješno promoviraju Dorinu glazbu u svojoj domovini i svijetu.  Za danas je najavila javno gledanje prve emisije Majstori svirači na drugom programu HRT-a u 11 sati i 30 minuta.
tekst: Asja Godžirov – Kurilj
foto: kontesadora.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit