Pet novooboljelih u OBŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Osječko-baranjske županije 5 je novooboljelih od koronavirusa, četiri osobe iz Osijeka i jedna iz Belog Manastira– rekao je načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Goran Ivanović na današnjoj konferenciji za novinare. Izvijestio je da je među zaraženim osobama i dr. Ljiljana Perić iz Klinike za infektologiju osječkog KBC-a. Ukupan broj zaraženih u našoj županiji je 101. Do sada su izliječene 4 osobe, a pet ih je, nažalost, preminulo. U KBC Osijek hospitalizirane su 34 osobe od kojih je petero na respiratoru. Jedna je osoba na liječenju u bolnici u Našicama. Pod mjerama samoizolacije je 366 osoba, a policija je u protekla 24 sata zabilježila 4 kršenja ove mjere. Vezano uz propusnice, provjereno je ukupno 5509 osoba, a od toga broje šestero nije imalo propusnice. Načelnik Županijskog stožera Goran Ivanović uputio je apel građanima da se pridržavaju svih mjera Nacionalnog stožera i da se ne zavaravaju da je opasnost prošla. Uputio je apel i na sve koji dolaze na uskrsne praznike da ne krše mjere samoizolacije te napomenuo da će nadzor biti stalan, a prekršitelji sankcionirani. Na upit vezan uz rad tržnica, Ivanović je rekao da su neke tržnice već spremne za rad, no da čeka se dozvola Nacionalnog stožera.

redakcijsko izvješće

foto: OBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit