Pet minuta gromoglasne tišine

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageDanas je Svjetski dan slobode medija. Hrvatsko novinarsko društvo u priopćenju upozorava kako slobodu medija i novinara u Hrvatskoj sve više ugrožavaju koncentracija vlasništva i moć velikih oglašivača, te naglašava kako jedino novinari solidarno i zajednički mogu obraniti profesionalna novinarska prava. Profesionalno novinarstvo i dostojno plaćen novinarski posao u Hrvatskoj "neće osigurati vlasnici medija, a niti, same po sebi, ustavne i zakonske odredbe o medijima, nego i jedno i drugo najviše ovise o novinarima koji cijene i vlastito dostojanstvo i dostojanstvo profesije. U Hrvatskoj se i dalje pritišće na pojedine medije u vlasništvu države i lokalnih vlasti, ali su sada gospodarski pritisci na vlasnike i preko njih posredno na novinare izraženiji" – stoji u priopćenju HND-a. Svjetski dan slobode medija po deveti put bit će obilježen simboličnom akcijom sindikata novinara "Pet minuta gromoglasne tišine" u 5 minuta do 12 sati.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit