Pčelari prošlu godinu ocijenili lošom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Pčelarske udruge Pčela u petak su održali izvještajnu godišnju skupštinu. Prošla godina ocijenjena je jako lošom za pčelarsku proizvodnju. Vrijeme je bilo nepovoljno pa je prinos ispodprosječan – istaknuo je predsjednik Željko Špoljarić. Pčelari su tijekom prošle godine posjetili sajmove u zemlji i inozemstvu. Bili su na hodočašću u Hlebinama za blagdan svetog Ambrozija – zaštitnika pčelara, a u Gradu Našicama sudjelovali su na Danima vina i turizma i Danima hobija te Festivalu Dani slavonske šume. Uspješno su održali 8. medni sajam i ocjenjivanje meda te nekoliko stručnih predavanja i radionica vezanih uz sakupljanje i spremanje cvjetnog praha. Na godišnjem druženju pčelara uspješnim članovima uručene su nagrade. Tijekom prošle godine, članovi su zabilježili i sudjelovanje na sportskim susretima. Za ovu godinu plan je sudjelovati na svim manifestacijama i sajmovima te organizirati predavanja i radionice ovisno o financijskim mogućnostima – istaknuo je Špoljarić.

tekst: Asja Godžirov-Kurilja
foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit