“Panonske dvorske priče” u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U  hotelu “Park Panolija” u Našicama (26.10.2021.) održan je prigodni program u sklopu međunarodnog projekta “Panonske dvorske priče”. Organizator je osječka udruga “Oksimoron”, suorganizator Osnovna glazbena škola “Kontesa Dora” Našice, a partneri Zavičajni muzej Našice i Srednja škola Isidora Kršnjavog. Ravnateljica muzeja Silvija Lučevnjak je, u uvodnom predavanju o znamenitim slavonskim obiteljima, s naglaskom na Pejačevićima i Našicama te slavonskim dvorcima, istaknula kako je naš kraj izniman po broju dvoraca. Na potezu Feričanci-Našice-Podgorač bilo ih je čak pet, a sada se – istaknula je sa zadovoljstvom – dva u Našicama i jedan u Feričancima obnavljaju. U glazbenom dijelu programa i književnom intermezzu sudjelovali su učenici i profesori Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” i  Srednje škole Isidora Kršnjavog. Ravnateljica glazbene škole Marina Kopri i voditeljica projekta doc dr sc Tatjana Ileš zahvalile su izvođačima i publici na sudjelovanju u projektu.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit