Paketi za starije osobe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageDanas je započela podjela poklon paketa u povodu Božićnih blagdana korisnicima u sustavu socijalne skrbi i to osobama starije životne dobi i višečlanim obiteljima. Na početku akcije, gradonačelnik Krešimir Žagar rekao je kako je ovo nastavak tradicije dobre suradnje Grada i Centra za socijalnu skrb u pomoći osobama kojima je pomoć najpotrebnija.

Izaslanstvo Grada, u kojem su predsjednik Povjerenstva za stare i nemoćne osobe Ivan Tonković, gradonačelnik Krešimir Žagar te predsjednici mjesnih odbora i članovi povjerenstva, do srijede će obići sva mjesta na području Grada Našica. Prema popisu kojeg je utvrdilo Gradsko Poglavarstvo na sjednici od 6.12., ukupno će biti podijeljeno 34 paketa za osobe starije životne dobi i 12 paketa za višečlane obitelji.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit