OŽB Našice nastavlja suradnju s Ministarstvom obrane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Opća županijska bolnica Našice zaprimila je od Ministarstva hrvatskih branitelja Odluku o financiranju Projekta rješavanja pristupačnosti objekata osobama s invaliditetom. Odlukom se odobravaju sredstva za financiranje multimedijskog interaktivnog sustava za usmjeravanje osoba s invaliditetom te pokretnih pacijenata, integrirane čekaonice s LCD displayom prilagođenim za osobe s invaliditetom i implementacije redomata za pacijente s različitim prioritetima prijema u kirurškoj ambulanti, u iznosu od 185.000 kuna. Projekt će sufinancirati Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s osnivačem bolnice, Osječko-baranjskom županijom, koja će osigurati sredstva i to do ukupne vrijednosti projekta koji iznosi 687.500 kuna. Kako je istaknuo ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić, nastavak je to projekta iz 2013. godine, vrijednosti 1.300.000 kuna, kada su u našičkoj bolnici uklonjene sve barijere vezane za pristupačnost objektu osobama s invaliditetom.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit