OŽB Našice domaćin sastanka ravnatelja slavonskih bolnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice održan radni sastanak ravnatelja županijskih bolnica iz Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Virovitice i Pakraca uz domaćine iz Opće županijske bolnice Našice. Sastaku je nazočio i ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Osijek dr. Željko Zubčić, koji je ujedno i regionalni koordinator za Covid. Tema sastanka bili su problemi vezani uz Covid pandemiju, ali i ostalu zajedničku problematiku i promišljanja o još kvalitetnijoj suradnji na svim poljima. Ravnatelje slavonskih bolnica, s radom nedavno postavljenog pametnog medicinskog ormara na internom odjelu te sa svim drugim novinama u našičkoj bolnici upoznao je ravnatelj dr. Hrvoje Šimić. Dogovoren je i skori slijedeći radni sastanak bolničkih ravnatelja, a domaćin će biti Nova Gradiška.

izvor: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit