Ovogodišnji Ivanjski krijes u Emausu upalio fra Josip Vukoja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Ivanjski krijes” – manifestacija koju Udruga za kulturu življenja DarNa organizira 11. godinu zaredom, održana je sinoć u dvorani Emaus u Našicama. Budući da smo u godini svetoga Josipa, za ovogodišnje predstavljanje odabran je fra Josip Vukoja – istaknuo je na početku susreta predsjednik Udruge DarNa Milan Papučić. Fra Josip je “domaći sin”, mladomisnik iz Đurđenovca, rodom iz Teodorovca, koji se u Našice vratio u kolovozu prošle (2020.) godine. Sa sudionicima susreta fra Josip je u srdačnom razgovoru podijelio svoje uspomene od školskog doba do današnjih dana, iz Trsata, Vukovara, Cernika, Zagreba i drugih te Đurđenovca i Našica. Istaknuo je kako mu je osobito drago zajedništvo braće franjevaca s vjernicima našičke Župe sv. Antuna Padovanskog i molitvom na kraju susreta zahvalio organizatorima i svima koji su sudjelovali na ovogodišnjoj manifestaciji.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit