Ovog vikenda nogomet, rukomet i kuglanje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi istok ovog će vikenda biti odigrane prvenstvene utakmice 5. kola. Nogometaši NAŠK-a danas će na svom terenu ugostiti ekipu Kutjeva. Utakmica počinje u 16,30 sati.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi također će biti odigrane prvenstvene utakmcie 5. kola. Lokalni derbi danas će u Đurđenovcu odigrati domaća ekipa Đurđenovca i NK FEŠK. Utakmica počinje u 16 sati. Nogometaši Motičine sutra će s početkom u 16,30 sati na svom terenu ugostiti ekipu Slavonca iz Ladimirevaca.

U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupini Našice danas i sutra će biti odigrane prvenstvene utakmice 5. kola. Danas će s početkom u 16,30 sati igrati Lila – Zagorac 1952, Sloga – Zoljan te Brezik – Željezničar. Ostale utakmice bit će odigrane sutra u isto vrijeme, a sastaju se: Omladinac (Vukojevci) – Slavonija, Seljak – Mladost (Stipanovci), Omladinac Niza – Croatia te Vihor – Iskrica.

U Ligi Nogometnog središta Našice na rasporedu su prvenstvene utakmice 4. kola. Danas će s početkom u 16,30 sati igrati Šipovac i Vuka, a svi ostali susreti bit će odigrani sutra u isto vrijeme. Igrat će Seona – Polet, Lađanska – Slavonija NLT, Martin – Mladost Breznica te Lug – Poganovci.

Rukometaši NEXE-a danas će na svom terenu odigrati prvenstvenu utakmicu 2. kola Paket24 Premijer lige. S početkom u 19 sati ugostit će ekipu Gorice.

Druga ekipa NEXE-a sutra će u Našicama odigrati prvenstvenu utakmicu prvog kola Prve hrvatske rukometne lige sjever. Mladi će našički rukometaši ugostiti ekipu Siska – utakmica počinje u 18 sati.

Kuglači Đurđenovca danas će na svojoj kuglani u Đurđenovcu odigrati prvenstvenu utakmicu 2. kola Prve hrvatske kuglačke lige. S početkom u 15 sati Đurđenovčani će ugostiti ekipu KK Osijek. U 19 sati na kuglani u Đurđenovcu 2. kolo 3. Kuglačke lige regije istok igrat će Našice i Osijek 2.

 

tekst: D.Justić, foto: arhiva RN

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit